Bloggen begravs..

Ja, som de flesta redan vet så har jag lämnat jungeln och flyttat hem till de svenska skogarna igen.
Pengabristen och längtan efter den svenska julmaten blev för stor. Nejdå, men jag hade min skäl även om pengabristen var den stora faktorn till att det blev en vit jul trots allt. Det kanske låter rätt tragiskt. Men jag ångrar ingenting - varken att jag for dit eller åkte hem. Enda missen var väl att åka hem när det är som kallast hemma.

Så ja.. Nu när jag är hemma igen så ser jag ingen anledning till att den här bloggen ska rulla vidare. Anledningen till att jag startade den var för att man skulle kunna få en möjlighet att läsa vad vi pysslade med på andra sidan jordklotet.
Ser liksom ingen anledning till att föra en dagbok över vad som händer hemma i Sverige.
Jag tänker inte be de som gör det om ursäkt heller. Jag anser att det inte finns en enda glutta nyhetsvärde i en blogg från Hudiksvall. "idag har jag varit i skolan. Sen åkte jag hem gjorde läxorna, kollade på tv och gick och la mig igen. Ps, jag är kär i en kille men han är inte kär i mig. vad ska jag göra?"  är väl ungefär vad man oftast får läsa.

Så att den här bloggen gör sin sista del ikväll. Om jag inte åker och reser igen det vill säga, för då finns det mycket som talar för att den tas upp igen. Men idag är det begravning för kaloudis.blogg.se

Om man blickar tillbaka till tiden down under så har det varit en oförglömlig tid. Underbara stunder jag nog alltid kommer att minnas med glädje. Men nu är det över och jag hoppas självklart att jag kommer stå ut ännu en vinter här hemma.

God Jul och gott nytt år.
Viva la vida
kalou


Resande tider

Det är varmt, solen skiner, vattnet är varmt! Så ser det ut för det mesta.. De dagarna då det inte regnar då förstås. (tro mig det är en del dagar då det inte alls är bra här. Fler än jag trodde det skulle vara)
Det är 19 dagar kvar tills julafton.. Känns knepigt med tanke på att det inte är kallt och ruggigt.
Det är 7 dagar till Jens, Tor, Petter och Jinwoo ska åka över till andra sidan. Ja ni hörde rätt.
De valde mellan att sälja bilen och tjäna en hacka eller att åka över med den och sälja den där.. väldigt mycket talar för att de åker om 7 dagar som jag skrev.

Sigge sonk har rest över till andra sidan med flyg för att underhålla sin kusin med hans underbara närvaro.
Olle "Nordlund" Nordin ska inte åka över - än.. han inväntar frugan för att kunna resa tillsammans med henne.. Ja ni läste rätt även där. Han har funnit kärleken här nere och har tydligen bestämt att resa med henne. Ingen klandrar honom för det. Det är väl gulligt inte sant??

Nu tänker väl alla "vad fan ska du göra själv då kaloudis?"  Det ska jag ta och svara på mina nyfikna vänner.
Jag ska stanna kvar här ett tag till för att jobba och samla på mig lite stålar så att jag kan flyga över till Melbourne senare i början på Januari. Jag måste jobba lite här om jag ska kunna ha något att stå på när jag väl kommer dit. Sen måste jag givetvis börja jobba där med. Men den snön skottar vi då eller hur?
Det var det om framtiden det...

Backar vi några dagar så var det skadinavisk fest här på hostelet som urartade lite.. Voughan (ägaren) gillade inte vår svensk-norska musik så han satte på sin egna dance-techno musik istället. Men vi blev uppretade och det blev ett och annat tjaffs. Men han åkte på en annan fest och vi fick som vi ville. En minnesvärd kväll.. tråkigt bara att jag var tvungen att kliva i säng realativt tidigt med tanke på att jag skulle upp 07.15 för att inte komma försent till jobbet som startade 08.00!
Det fungerar bra där btw, det är så skönt folk som jobbar i köket bortsätt från en sur liten dvärg. Sen får jag alltid så god jävla mat när jag har min lunch också!

Nu känner jag att der får räcka för den här gången. Kommer tillbaka när det finns något vettigt att skriva om.

Sköt om er därhemma och på återhörande.

Viva la vida -  spelas nu btw..
kalou


RSS 2.0